Ήττα με 2-1 και κατάκτηση της 2ης θέσης στον όμιλο

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Π.Α.Σ. Γιάννινα από τους Τίγρεις, την Κυριακή 07-05-2023, στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Έτσι τα νεαρά κορίτσια του Π.Α.Σ. κατέκτησαν την 2η θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου.

Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν για τις Τίγρεις η Ράπτη και η Γρίβα, ενώ για τον Π.Α.Σ. η Αιμιλία Δασκάλου.

Παρά τον πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας των κοριτσιών του Π.Α.Σ. (με μέσο όρο ηλικίας τα 16 έτη), τα κορίτσια με τον Ταύρο στη Φανέλα στάθηκαν περίφημα, με ήθος και ταλέντο, σε όλους τους αγώνες κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τίγρεων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια στις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, την Κέρκυρα, τον Πανλευκάδιο και τον Κεραυνό, που αγωνίστηκαν με αξιοπρέπεια, δίνοντας την ευκαιρία σε νεαρές αθλήτριες να αναδειχτούν και να καλλιεργήσουν το άθλημα.

Συγχαρητήρια στους δεκάδες οπαδούς των Τίγρεων που κυριάρχησαν στην κερκίδα του Πανηπειρωτικού, στηρίζοντας την ομάδα τους.

Συγχαρητήρια στους λίγους και μεμονωμένους οπαδούς του Π.Α.Σ. που στήριξαν τα κορίτσια με τον Ταύρο στη Φανέλα στον αγώνα τους.

Συγχαρητήρια στον υποστηρικτή της ομάδας, Βιομηχανία Αλουμινίου Europa, που στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια των κοριτσιών του Π.Α.Σ.

Συγχαρητήρια στους προπονητές των Γυναικών του Π.Α.Σ., Χρήστο Ράπτη, Γιάννη Τριάντο και Βασίλη Σκανδάλη, για την υπέροχη δουλειά που έκαναν δουλεύοντας με τα κορίτσια όλη αυτή τη χρονιά.

Οι προπονήσεις των Γυναικών του Π.Α.Σ. θα συνεχίσουν έως το τέλος Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του Π.Α.Σ. στο Σταυράκι και θα είναι ανοικτές και για όποια άλλη αθλήτρια ενδιαφέρεται να ενταχθεί στο σύστημα του Π.Α.Σ.
Παράλληλα, η Ακαδημία Κοριτσιών του Π.Α.Σ. Γιάννινα, συνεχίζει τις προπονήσεις και αγώνες της στο πρωτάθλημα της Κ12 της Ε.Π.Σ.Ηπ.

Η νέα χρονιά θα βρει την Ομάδα Γυναικών του Π.Α.Σ. ΓΙάννινα, από νωρίς οργανωμένη και έτοιμη, με νέα διοικούσα επιτροπή και στόχους!

Π.Α.Σ. Γιάννινα (Χρήστος Ράπτης): ΓΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΑΡΛΕΤΣΑ ΕΛΕΝΗ, ΦΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΤΣΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΠΡΙΛΙΓΚΟΥ ΙΣΑΒΕΛΑ, ΚΩΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ, ΜΗΤΡΟΓΕΩΡΓΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΑ, ΜΠΟΛΙΕΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΠΑΙΛΑ ΜΑΡΘΑ, ΝΤΟΤΗ ΖΩΗ, ΣΠΗΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΖΑΦΕΙΡΗ ΘΑΛΙΑ, ΤΣΑΡΗ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ, ΜΠΑΡΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΓΚΛΙΝΑΒΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΜΠΟΥΡΗ ΕΛΠΙΔΑ, ΜΑΡΓΙΟΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΤΣΟΓΚΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΜΙΧΑΛΗ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ


#pasgianninawft #pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasgianninafamily #pasgiannina1966 #ioannina #ιωάννινα #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #respect #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece #vikos #vikoswater #EuropaProfil #europacares #μετονταύρο #metontayrostifanela #μετονταύροστηφανέλα @pas_giannina_football_academy

Posted in Uncategorized.