Με την Κέρκυρα, εντός έδρας, αγωνίζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα WFT και οι υποδομές κοριτσιών Κ-12

Την ομάδα της Κέρκυρας θα αντιμετωπίσει η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών Π.Α.Σ. Γιάννινα WFT, την Κυριακή, 05-03-2023, στις 16:00, στο Γήπεδο της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.

Μια ώρα νωρίτερα, στις 15:00, στο ίδιο γήπεδο, οι υποδομές κοριτσιών Κ-12 των δυο ομάδων, τα νέα αστέρια του Ποδοσφαίρου Γυναικών, θα δώσουν φιλικό αγώνα.

Με απόλυτο σεβασμό στα 100 και πλέον άδικα χαμένα – δολοφονημένα παιδιά μας στα Τέμπη, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και δεν θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις και χρήση ηχείων και στους δυο αγώνες.

Ο Χρήστος Ράπτης έχει δουλέψει συστηματικά στη βελτίωση των τελειωμάτων του Π.Α.Σ. και περιμένει από αυτό τον αγώνα να δει συγκεκριμένα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μάριος Λουλές, από την πλευρά της Κέρκυρας, βλέπει να επιστρέφουν οι επιθετικοί της ομάδας και θέλει να έχει πιο δραστήρια τη γραμμή κρούσης.

Ο αγώνας θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό της πόλης. Και σε αυτόν τον αγώνα, στο ημίχρονο, θα γίνει κλήρωση για δώρα με επίσης δωρεάν συμμετοχή!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγιάννης Θεόδωρος, με βοηθούς τον κ. Νικολάου Ευάγγελο και την κα Βασίλα Φωτεινή της Ε.Π.Σ. Άρτας.

Η βαθμολογία μέχρι στιγμής:

  1. Οι Τίγρεις 12 (21-2)
  2. Π.Α.Σ. Γιάννινα 9 (16-3)
  3. Κέρκυρα 6 (10-4)
  4. Πανλευκάδιος 3 (2-16)
  5. Κεραυνός Θεσπρωτικού 0 (0-24)Posted in Uncategorized.