Αρχική » Νέα » Καλώς ήλθες Χριστίνα

Καλώς ήλθες Χριστίνα

Ο Π.Α.Σ. Γιάννινα WFT καλωσορίζει τη Χριστίνα Γιώτη!

Η Χριστίνα γεννήθηκε το 2009 στα Ιωάννινα. Αγωνίζεται ως τερματοφύλακας από μικρή ηλικία, ξεκινώντας την αθλητική της σταδιοδρομία από την Ακαδημία της Θύελλας Κατσικάς, στα μεικτά τμήματα της οποίας αγωνίστηκε για πολλά χρόνια.

Δυνατή, με άριστη αντίληψη του ρυθμού του παιχνιδιού και της ταχύτητας της μπάλας, αποτελεί αξιόπιστη λύση για την υπεράσπιση της εστίας του Π.Α.Σ.!

Η Χριστίνα δηλώθηκε ήδη από τον Π.Α.Σ. Γιάννινα στη διαδικασία επιλογών της Εθνικής Ομάδας Προκορασίδων, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο!

Η Επιτροπή Διοίκησης του Π.Α.Σ. Γιάννινα WFT ευχαριστεί τη Θύελλα Κατσικάς για την παραχώρηση της αθλήτριας.


#pasgianninawft #pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasgianninafamily #pasgiannina1966 #ioannina #ιωάννινα #apirotan #απειρωταν #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #respect #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece #vikos #vikoswater #EuropaProfil #europacares #μετονταύρο #metontayrostifanela #μετονταύροστηφανέλα @fanarioumedia @pas_giannina_football_academy

Posted in Uncategorized.
Translate »