Αγώνας της Ακαδημίας Κοριτσιών του Π.Α.Σ. Γιάννινα απέναντι στις Ελπίδες – Α.Ο. Γιάννινα

Μαζί με την Αγωνιστική Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών Π.Α.Σ. Γιάννινα, συνεχίζει και η Ακαδημία Κοριτσιών του Π.Α.Σ. τους αγώνες και την εξέλιξή της, στο πρωτάθλημα Κ12 της ΕΠΣ Ηπείρου.
Η μοναδική ομάδα της Βορειοδυτικής Ελλάδας αποτελούμενη αποκλειστικά από κορίτσια, έδωσε αγώνα με την αντίστοιχη του Α.Ο. Γιάννινα – Ελπίδες.

Σε ένα πολύ καλό κλίμα, με αθλητικό πνεύμα, σεβασμό και προσπάθεια για συνεχή βελτίωση, οι νεαρές αθλήτριες και αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στον αθλητικό χώρο. Στο τέλος, όλοι μαζί, αθλητές, αθλήτριες και προπονητές έδωσαν τα χέρια και συγχαρητήρια για την αθλητική προσπάθεια.#pasgianninawft #pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasgianninafamily #pasgiannina1966 #ioannina #ιωάννινα #apirotan #απειρωταν #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #respect #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece #vikos #vikoswater #EuropaProfil #europacares #μετονταύρο #metontayrostifanela #μετονταύροστηφανέλα @fanarioumedia @pas_giannina_football_academy

Posted in Uncategorized.