Παρακολούθηση αγώνα Super League ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος

Την Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών, την Ακαδημία Κοριτσιών και ολόκληρη την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξένησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966, στον αγώνα που έδωσε με τον Ατρόμητο Αθηνών, στις 28-01-2023, στο Γήπεδο των Ζωσιμάδων.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΠΑΣ, είχαν την ευκαιρία να συνοδεύσουν τους παίκτες των δυο ομάδων στο χορτάρι των Ζωσιμάδων και να επευφημήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, αποκτώντας εμπειρίες – μαθήματα που θα τους συνοδεύουν ολόκληρη ζωή.

Επιπλέον, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, γίναμε μάρτυρες αθλητικού πολιτισμού, με τους αθλητές και προπονητές του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΑΟ Γιάννινα-Ελπίδες να παραδίδουν μαθήματα αθλητικού Fair Play, σε μεταξύ τους αγώνα στο πρωτάθλημα υποδομών Κ14Β της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, κάνοντας πράξη το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.
Σημαντική παράμετρος, πως όλοι οι νεαροί αθλητές παραβρίσκονται τακτικά στους Ζωσιμάδες προσκεκλημένοι της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966, κάθονται δίπλα δίπλα και ενωμένοι υποστηρίζουν την ομάδα με τον Ταύρο στη Φανέλα!
Απόδειξη πως ο καθένας, από το πόστο του, συμμετέχει στην αγωγή των νέων και αυριανών πολιτών, με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 να παραδίδει διαχρονικά τα διαπιστευτήριά της σε αυτόν τον τομέα και την ευχαριστούμε γι’ αυτό.#pasgianninawft #pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasgianninafamily #pasgiannina1966 #ioannina #ιωάννινα #apirotan #απειρωταν #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #respect #itsawomansgame #womensoccer #womenssoccer #womensoccergreece #womenssoccergreece #womensfootball #womenfootballgreece #womensfootballgreece #vikos #vikoswater #EuropaProfil #europacares #μετονταύρο #metontayrostifanela #μετονταύροστηφανέλα @pas_giannina_football_academy

Posted in Uncategorized.