Για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος η Ομάδα Γυναικών Π.Α.Σ. Γιάννινα WFT απέναντι στον Πανλευκάδιο

Τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος θα δώσει η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών Π.Α.Σ. Γιάννινα WFT, απέναντι σε αυτή του Πανλευκάδιου, την Κυριακή 31-03-2024, στις 16:00, στο Γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου.

Μια ημέρα πριν, το Σάββατο, τα κορίτσια του Π.Α.Σ. θα βρίσκονται στους Ζωσιμάδες για να στηρίξουν τον αγώνα της Ομάδας Ανδρών της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966, απέναντι στον Παναιτωλικό.

Όπως τόνισε και ο προπονητής του Π.Α.Σ. Γιάννινα κ. Γιάννης Τριάντος, στην τελευταία του συνέντευξη στο Κανάλι της Ομάδας στο Youtube, η ομάδα έπαιξε σωστό τεχνικά ποδόσφαιρο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στους αγωνιστικούς χώρους.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Λευκάδα, τα κορίτσια με τον Ταύρο στη Φανέλα επικράτησαν με σκορ 0-7 και θα προσπαθήσουν πάλι για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Λευκάδας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγιάννης Θεόδωρος, με βοηθούς τους κ.κ. Αθανασίου Άγγελο και Βασιλάκη Στέργιο της ΕΠΣ Άρτας.

 


#pasgianninawft #pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasgianninafamily #pasgiannina1966 #ioannina #ιωάννινα #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #respect #itsawomansgame #womensoccer #womensoccergreece #womensfootball #womenfootballgreece #EuropaProfil #europacares #ipirotikifacilityservices #μετονταύρο #metontayrostifanela #μετονταύροστηφανέλα @pas_giannina_football_academy

Posted in Uncategorized.