Συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας

Στο Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών συμμετέχει η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών Π.Α.Σ. Γιάννινα.
Τα κορίτσια με τον Ταύρο στη φανέλα, συμμετέχουν στον 8ο Όμιλο του θεσμού και θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη 20-03-2024, στις 16:00, στο Γήπεδο της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, τη Γ.Π.Ο. Γιάννενα.

Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες του 8ου ομίλου είναι ο Αστέρας Τρίπολης, που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών, τα Φλαμίνγκο Μεσολογγίου, που συμμετέχουν στη Β’ Εθνική και ο ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου Κορίνθου – ομάδα Γ’ Εθνικής.

Ο νικητής της αναμέτρησης του Π.Α.Σ., θα περάσει στο δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Η νικήτρια ομάδα αυτής της αναμέτρησης, θα αντιμετωπίσει τα Φλαμίνγκο Μεσολογγίου που νίκησαν στην Κόρινθο με σκορ 0-4

Ο θεσμός του Κυπέλλου Γυναικών υπήρξε αρχικά από τη σεζόν 1999-2000 έως το 2001-02. Επανήλθε το 2012-13 έως το 2016-17. Ενώ την τριετία 2017-2020 διοργανώθηκε Κύπελλο Κορασίδων (το 2019-20 ξεκίνησε αλλά δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας).

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Δαδάνης Απόστολος με βοηθούς την κα Ραβάνογλου Κωνσταντίνα και την κα Βλοχοπούλου Ευθυμία, της ΕΠΣ Ηπείρου.

 


#pasgianninawft #pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasgianninafamily #pasgiannina1966 #ioannina #ιωάννινα #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #respect #itsawomansgame #womensoccer #womensoccergreece #womensfootball #womenfootballgreece #EuropaProfil #europacares #ipirotikifacilityservices #μετονταύρο #metontayrostifanela #μετονταύροστηφανέλα @pas_giannina_football_academy

Posted in Uncategorized.