Εκτός έδρας οι Γυναίκες με Πανλευκάδιο, το Κ12 με Κουτσελιό και το Κ10 με Άτλα

Τον Α’ γύρο θα κλείσει η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών Π.Α.Σ. Γιάννινα, αντιμετωπίζοντας τον Πανλευκάδιο, την Κυριακή 14-01-2024, στις 15:00, στο Γήπεδο των Σφακιωτών.

Το Σάββατο το Κ12 Κοριτσιών του Π.Α.Σ. θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με το Κουτσελιό, ενώ τη Δευτέρα, το Κ10 κοριτσιών, θα αναμετρηθεί με το Κ10 του Άτλα

Οι γυναίκες του Π.Α.Σ. Γιάννινα δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, μιας και μόνο η Μάρλεν Λαμπράκη έχει ενοχλήσεις και απλά θα συνοδέψει την αποστολή.
Αντίθετα, ο Γιάννης Τριάντος βλέπει να επιστρέφουν η τερματοφύλακας Χριστίνα Γιώτη και η μέσος Μάρθα Παΐλα που ανάρρωσαν από τον τραυματισμό τους, ενώ για πρώτη φορά θα συμμετάσχει και η πολύ καλή κεντρική αμυντικός Βίκυ Κλήμη, ύστερα από τη λήξη των υποχρεώσεών της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις TaeKwonDo.

Ο Πανλευκάδιος από την πλευρά του, μπορεί να είναι ουραγός στη βαθμολογία, ωστόσο στην προηγούμενη αγωνιστική έβαλε δύσκολα στην πρωτοπόρο Κέρκυρα.

Διαιτητές της αναμέτρησης Γυναικών οι κ.κ Φίτσας Γεώργιος, Λάζαρης Γεώργιος και Παναγιώτου Ανδρέας.

 


#pasgianninawft #pas #pasgiannina #pasgianninafc #pasgianninafamily #pasgiannina1966 #ioannina #ιωάννινα #weplaystrong #weplaystrongtogether #equalgame #respect #itsawomansgame #womensoccer #womensoccergreece #womensfootball #womenfootballgreece #EuropaProfil #europacares #ipirotikifacilityservices #μετονταύρο #metontayrostifanela #μετονταύροστηφανέλα @pas_giannina_football_academy

Posted in Uncategorized.