Αρχική » Νέα » Ευχαριστήριο προς ΠΑΕ Π.Α.Σ. Γιάννινα και ανακοίνωση μέγα χορηγού

Ευχαριστήριο προς ΠΑΕ Π.Α.Σ. Γιάννινα και ανακοίνωση μέγα χορηγού

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών Π.Α.Σ. Γιάννινα ευχαριστεί την ΠΑΕ Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 και την οικογένεια Χριστοβασίλη για τη στήριξη και υποστήριξη προς την Ομάδα Γυναικών του Συλλόγου και ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία με την Ipirotiki Facility Services (https://www.ifs.gr).

Η ΠΑΕ Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 στηρίζει και υποστηρίζει έμπρακτα την Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών και την Ακαδημία Κοριτσιών του Π.Α.Σ. σε πολλά επίπεδα:
– Με την παροχή τεχνογνωσίας, εκπαίδευσης και εξέλιξης μέσα από τη στενή σχέση συνεργασίας που διατηρεί με τον Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. Γιάννινα.
– Με την παροχή των ίδιων προπονητικών προγραμμάτων εξέλιξης που παρέχει και στα τμήματα υποδομής της.
– Με τη φιλοξενία των αθλητριών σε κάθε αγώνα της SuperLeague.
– Με την επιλογή των μικρών αθλητριών του Π.Α.Σ. για συνοδεία των αθλητών σε όλους τους αγώνες της SuperLeague στους Ζωσιμάδες.

Από φέτος, η ΠΑΕ Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 στηρίζει ακόμα σε μεγαλύτερο βαθμό τα κορίτσια του Π.Α.Σ., εξασφαλίζοντας το μεγάλο χορηγό της Ομάδας και τη βιωσιμότητα σε βάθος χρόνου του Τμήματος Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Μέγας χορηγός της Ομάδας για τη φετινή χρονιά είναι η IFS, IPIROTIKI FACILITY SERVICES.
Η IFS αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών. Προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο επίπεδο:
– Διαχείρισης Εγκαταστάσεων
– Διαχείρισης Κτηρίων
– Απολύμανσης
– Καθαρισμού
– Έργα πρασίνου και διαμόρφωσης χώρου
Το πελατολόγιό της είναι αρκετά μεγάλο, περιλαμβάνοντας ενδεικτικά: Τα δυο Νοσοκομεία των Ιωαννίνων, Θεσ/νίκης Παπαγεωργίου, Θεσ/νίκης Ιπποκράτειο, Θεσ/νίκης Γ. Παπανικολάου, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεαγένειο, 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσ/νης, 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας, Νοσοκομείο Κέρκυρας, Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης, Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδ. Ίδρυμα Θεσ/νίκης, Άρειος Πάγος, Ελληνική Αστυνομία, Γενικό Επιτελείο Στρατού, Γ’ Σώμα Στρατού, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, Α.Β. Βασιλόπουλος, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ALPHA BANK, ATTICA BANK, κ.α.


Posted in Uncategorized.
Translate »