Αρχική » Νέα » Πρώτη προπόνηση της Μικτής Κ15 Κοριτσιών της Ε.Π.Σ. Ηπείρου

Πρώτη προπόνηση της Μικτής Κ15 Κοριτσιών της Ε.Π.Σ. Ηπείρου

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή – 27 αθλητριών – πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 20-10-2023, η πρώτη προπόνηση της Μικτής Κ15 Κοριτσιών της Ε.Π.Σ. Ηπείρου.

Παρόντες αθλήτριες και από τις τρεις ομάδες Γυναικών του Νομού Ιωαννίνων, ενώ υπήρχαν και αρκετές αθλήτριες που απουσίαζαν λόγω μαθημάτων κλπ.

Ο Ενωσιακός Προπονητής κ. Βασίλης Κίτσης, μίλησε αρχικά με τις αθλήτριες και αφιέρωσε μεγάλο μέρος της προπόνησης σε τακτική σε όλο το μήκος του αγωνιστικού χώρου.

Προκειμένου μάλιστα να μπορεί η ομάδα να πραγματοποιεί κάθε Τρίτη απόγευμα, προπόνηση με διπλό 11×11 και με αλλαγές, ενημέρωσε τις αθλήτριες πως όλες εντάσσονται στη Μικτή Ομάδα Κ15.

Παρόν και ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ηπ. κ. Βασίλης Ευθυμίου που δήλωσε ευχαριστημένος τόσο από την πολύ μεγάλη συμμετοχή των αθλητριών στην πρώτη προπόνηση, όσο και από το υψηλό επίπεδο των αθλητριών. Τόνισε δε, πως η Ε.Π.Σ.Ηπ. αγκαλιάζει πλήρως το νεοσύστατο Μικτό τμήμα Κ15 Κοριτσιών και πως θα παρέχει κάθε δυνατή υποστήριξη για την εξέλιξή του.

Στιγμιότυπα της αναμέτρησης μπορείτε να βρείτε στο επίσημο Τηλεοπτικό Κανάλι της Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών Π.Α.Σ. Γιάννινα στο Youtube:


Posted in Uncategorized.
Translate »